Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τί σχέσις ὑπάρχει ἀνάμεσα στόν Μαυραγάνη καί στόν Ἐμβέρ Χότζα;

Τί σχέσις ὑπάρχει ἀνάμεσα στόν Μαυραγάνη καί στόν Ἐμβέρ Χότζα;

 
 
 
 
 
 
2 Votes

Καλησπέρα αδέλφια!
Έτσι, για να πάει καλά το σαββατοκύριακο, είπα να βάλω ένα ακόμη Quiz.
Από τη μία, ο Εμβέρ Χότζα, πρώην δικτάτορας της Αλβανίας. Από την άλλη, ο Γ. Μαυραγάνης, νυν υπουργός της κυβερνησούλας.
Βρείτε τις διαφορές! Όταν τις βρείτε, θα σας πω τις ομοιότητες…Τί σχέσις ὑπάρχει ἀνάμεσα στόν Μαυραγάνη καί στόν Ἐμβέρ Χότζα;
.
.
Ας το πάρει λοιπόν το “ποτάμι” (όχι του Θεοδωράκη, το άλλο), νωρίς σήμερα.
Τονίζω ότι: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ( Γεώργιος Μεταξάς ) ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΜΙ6. Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες του οικογενειακού περιβάλλοντος, είναι αδιάσειστα.
Πριν από αρκετά χρόνια, στο Κιάτο εγκαταστάθηκε η οικογένεια Μαυραγάνη. Το όνομά της το πήρε από την ποικιλία σιταριού που καλλιεργούσε η οικογένεια. Δύο από τα παιδιά της οικογενείας (ήταν πολύτεκνη με 4 αγόρια και 2 κορίτσια αν θυμάμαι καλώς), ξεχώρισαν. Ο Επαμεινώνδας και ο Αλέξανδρος. Η βρετανική αντικατασκοπεία, στην προσπάθειά της να αποσταθεροποιήσει τα Βαλκάνια, “ανακάλυψε” αυτά τα δύο παιδιά, τα εκπαίδευσε και τα χρησιμοποίησε.
Ο μεν Αλέξανδρος (εδώ διορθώνω παλαιότερο κείμενό μου όπου τον αναγράφω ως Αντώνη), εκπαιδεύτηκε αρχικά στην Αγγλία και στη συνέχεια στο Βατικανό σε θέματα κομμουνισμού και διακυβέρνησης.
Την ίδια εποχή, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Εμβέρ Χότζα, φεύγει από την Αλβανία για “εκπαίδευση”, κατ’ υπόδειξην της βρεττανικής αντικατασκοπίας, μαζί με τον πατέρα του. Από εκείνη τη στιγμή, εξαφανίζονται τα ίχνη τους. Λίγους μήνες αργότερα, ο Αλέξανδρος Μαυραγάνης (σωσίας του Εμβέρ Χότζα), παντρεύεται αλβανή στη Ρώμη και πάει στην Αλβανία, όπου γίνεται Εμβέρ Χότζα στη θέση του Εμβέρ Χότζα.
Το ίδιο διάστημα, ο αδελφός του, έχοντας εκπαιδευτεί από τη βρετανική αντικατασκοπεία σε θέματα διπλωματίας, αναλαμβάνει αρχηγός της ελληνικής αντικατασκοπείας. Κατά τη διάρκεια του β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο “Εμβέρ Χότζα” κατέβηκε δύο φορές στο Κιάτο με το τραίνο, να δεί την οικογένειά του, ντυμένος με ΣΤΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ!!!
Και να που σήμερα, οι Μαυραγαναίοι ξανά στο προσκήνιο! Ο ανηψιός του “Εμβέρ Χότζα”, με master (1989) και διδακτορικού (1992) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL) στην Εναρμόνιση Φορολογίας Επιχειρήσεων στην ΕΕ, το πανεπιστήμιο – φυτώριο της ΜΙ6, “ιδιοκτησίας” του Νταβίντ ντε Ρόθτσιλντ, αναλαμβάνει το Υπουργείο Οικονομικών…
Με τις υγείες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου