Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ !!!


ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ! ΕΥΓΕ !

Βάζουν οι Άγγλοι τα Αρχαία στα δημοτικά τους σχολεία και εμείς πράμα.
Και για ρελάνς αυτών των "ηλίθιων" που βάλθηκαν να μάθουν ΚΑΙ Αρχαία Ελληνικά εμείς βάζουμε την τουρκική γλώσσα στα δικά μας σχολεία!

Βρε δε πάτε να ξύστε πατσιές προσκυνημένα δίποδα???

Μα τη Παναγία δεν θα έχετε καλό τέλος. Να μην έχετε καμμία αμφιβολία. Μέχρι και ο διάολος θα σας λυπηθεί!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ (αφού τόσο σας αρέσει η α λα τούρκα)  ΥΠΟΥΛΑ ΦΙΔΙΑ

Που θα πάει δεν θα το πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης το δούλεμα που του ρίχνετε ΟΛΟΙ από το 1 μέχρι το 300 ????

Και εσύ ωρέ Έλληνα που ταξιδεύεις και περνάς από τις Θερμοπύλες, τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από τον Μαραθώνα τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από τη Σαλαμίνα τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από τις Πλαταιές τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς απο τα Δερβενάκια τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από τον Μυστρά τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς απο τις Μυκήνες τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Ολυμπία τι θυμάσαι? εσύ που περνάς από την Δωδώνη τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Κνωσσό τι θυμάσαι? Και εσυ που περνάς από την Φαιστό τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από το Ζάλογγο τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Αλαμάνα τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Αραπίτσα τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς απο τη Βεργίνα τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Δήλο τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Λήμνο τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Σαμοθράκη τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Αγια-Σοφιά στη Πόλη τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Σμύρνη τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Έφεσο τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Σικελία τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Μασσαλία τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Λιβύη τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Αλεξάνδρεια τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Ιθάκη τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από την Πύλο τι θυμάσαι? Και εσύ που περνάς από το Γιβραλτάρ τι θυμάσαι?

Μάλλον δεν έχει νόημα τι θυμάσαι γιατί σε "έπλασαν" οι στρουγκίτες της Βουλίτσας και σε έκαναν όπως αυτούς. Να μοιάζεις δηλαδή με αυτόν που περνάει από το σπίτι του και να μην θυμάται ότι μέσα έχει κόσμο που τον περιμένει, την οικογένειά του. Γιατι έτσι κάνουν αυτοί. Η Πατρίδα είναι το σπίτι όλων μας. Αλλά ο αρχηγός "νοιάζεται" για τα συμφέροντα άλλου σπιτιού...

Τίποτα άλλο! ο Θεός να σε βοηθήσει να "δεις" και να "ακούσεις" τα κόκκαλα των προγόνων σου που τρίζουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου